Over Bubba Shrimp

Welkom bij Bubba's Shrimps - Nano-aquariums, de "gepassioneerde" winkel voor nano-aquarianen.

Aquaria van verschillende vormen en gevarieerd, tot 80 liter, de nano-aquaria, maken het mogelijk unieke microcosmossen te creëren. Het aquarium wordt een decoratief element dat kan worden geïntegreerd in elke kamer in het huis. Er is meer te bewijzen dat een aquarium ontspannend is, zelfs zonder ernaar te kijken, brengt het aquarium een ​​zen-sfeer om zich heen.

Het is nu mogelijk om een ​​Nano op uw bureau of in een hoek van de woonkamer te plaatsen zonder veel meer ruimte in te nemen dan een bloempot.
Ontdek ook dieren die zijn aangepast aan deze kleine volumes: garnalen, Bettas, Killies, microvissen en alle soorten slakken.

Om je miniatuurwereld te versieren, heb ik voor je een uitgebreide selectie van premium InVitro-planten geselecteerd. Planten klaar om te groeien ondergedompeld in uw aquarium, gegarandeerd zonder slakken en andere ongewenste, zonder pesticiden, of een overdosis meststof. Maar ook een uitzonderlijke collectie van BUCEPHALANDRA, ZELDZAME mossen en varens, voor liefhebbers van fissidens, bobiltis en aquatische epifyten van alle soorten.

Mijn liefde voor planten liet me ook de kunst van Wabikusa en Kokedama ontdekken die je in de winkel kunt ontdekken. Ik deel mijn passie voor garnalen met beginners en experts. Tips om aan de slag te gaan of om uw "Shrimproom" te starten
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
 

De bijnaam Bubba komt van de film Forrest Gump, Benjamin "Bubba" Bufford-Blue, beste vriend van Forrest, garnalenspecialist. Bedankt, Fa!
 
 
Dank aan Madeline en Judith voor hun steun in dit avontuur.
Bedankt Dede en Jaja.
Dank ook aan papa, mama, Guillaume, Claire, Claudia, Jean-phi, Devid, Sarah, Nico, Mr Fagneray, Billyboy, Greg ... Dank aan iedereen die direct of indirect heeft bijgedragen aan de realisatie van dit project !
Ik bedank degenen die nooit in mijn project hebben geloofd die ze zullen herkennen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »