Salty Shrimp Bijengarnalen Mineraal GH +

€11,90

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: Expédition : 5-10 jours ouvrables
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Bee-Shrimp Mineral GH + is speciaal ontwikkeld voor het kweken en kweken van bijengarnalen , hommelgarnalen en tijgergarnalen in het aquarium, om RO-water, regenwater, volledig ontzilt water te mineraliseren enzovoort. Het verhoogt de totale hardheid (° dH) zonder de carbonaathardheid (KH) significant te beïnvloeden. Dit is vooral belangrijk voor garnalen uit zoetwaterhabitats (KH / ° dH-verhouding: 0,06 / 1,0).

Bee-Shrimp Mineral GH + bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen die uw garnalen nodig hebben voor hun welzijn, intensieve kleuring, succesvolle voortplanting en gezonde groei. Het bevordert ook de plantengroei en microbiële regeneratie van biologische filtermedia. Het gevaar van schadelijke bacteriën wordt verminderd, aangezien met name deze zouten de groei van antagonistische (gunstige) microflora bevorderen.

Bee Shrimp Mineral GH + heeft geen directe invloed op de pH.
Voor het kweken en kweken van bijengarnalen, streef naar een pH lager dan 7. Zodra biologische afbraakprocessen in uw aquarium beginnen, kan dit vanzelf gebeuren. Als de pH echter hoger blijft, kun je door de lage carbonaathardheid (KH) de pH heel gemakkelijk beïnvloeden, bijvoorbeeld door zwarte els of turfkegels te gebruiken (beide bevatten fulvinezuur ), of met additieven die de pH verlagen.

Handleiding
Meng met water buiten het aquarium. Bee-Shrimp Mineral GH + lost binnen enkele seconden bijna volledig op en het water is direct klaar voor gebruik. Zorg ervoor dat alle onopgeloste deeltjes ook in uw tank terechtkomen. Na gebruik de container goed sluiten.

Dosering
Gebruik Bee-Shrimp Mineral GH + om RO-water, regenwater, volledig ontzilt water etc. te remineraliseren. om een totale hardheid van ongeveer 6 ° dH en / of een conductantie van ongeveer 200 +/- 50 µS (Microsiemens) te bereiken. Hiervoor is een gelijkmatig volle maatlepel (ca. 3 g) per 20 liter water voldoende.
Maatlepel inbegrepen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen