GlasGarten Bacter AE

€9,50

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Verzending: 2 tot 5 werkdagen
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Bacter AE Micro Powder voegt belangrijke micro-organismen, aminozuren en enzymen toe aan uw aquarium. Bacter AE verbetert de waterkwaliteit en bevordert de ontwikkeling van biofilms, wat zeer gunstig is voor garnalen en vooral babygarnalen. Deze biofilms voorzien uw garnalen constant van een eiwitrijke voedselbron, waardoor de overlevingskans van babygarnalen aanzienlijk toeneemt en ze zich gezond kunnen ontwikkelen. Daarnaast is de pre-biotische bacteriën in Bacter AE verbeteren van de toevoer van voedingsstoffen van garnalen en regelen hun spijsvertering.

De bacterieculturen in Bacter AE Micro Powder bevinden zich in de "slaapmodus" en worden actief zodra ze in contact komen met water. Ze verwijderen schadelijke stoffen en zorgen samen met andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een gunstig microklimaat in het aquarium voor uw garnalen.

Aanbevolen dosering / voer (voor ongeveer 120 liter tankinhoud)
Lage voorraad: 1x per dag 1/2 maatlepel *
• normale voorraad: 1x per dag 1 maatlepel *
• hoge voorraad: 2x per dag 1 maatlepel *
Als u Bacter AE voor het eerst gebruikt , geef dan de helft van de dosis gedurende ongeveer de eerste week.
* 1 maatlepel bevat ongeveer 0,5 g

ingrediënten
aminozuren, polysacchariden, xylanase, glucanase, amylase, protease, hemicellulase, Bacillus subtilis, Pediococcus acidilactici (Lactobacillus)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen