AquaEl LEDDY aquarium zwart

€89,99

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: Expédition : 5-10 jours ouvrables
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

De LEDDY SET-set bestaat uit: een aquarium met rechte voorruit, een moderne kunststof afdekking gemaakt in injectietechnologie met een LEDDY TUBE energiebesparende verlichtingsmodule, een automatische onderhoudsvrije verwarming en een binnenfilter effectief.

Bijzonder opmerkelijk is het deksel met het gepatenteerde SMART OPEN-openingssysteem. Het elimineert de noodzaak om scharnieren, steunen te gebruiken en maakt het gemakkelijk om alle onderhoudswerkzaamheden in de tank uit te voeren. Het was uitgerust met een extreem brede flap waardoor de vissen vrij konden worden gevoerd. De LEDDY TUBE SUNNY-module die in deze module is geïnstalleerd, straalt een krachtig licht uit met een spectrum dat lijkt op dat van de zon, waarbij het de natuurlijke kleuren van planten en vissen getrouw reproduceert. De levensduur is ongeveer 50.000 en hoeft daarom niet vaker dan eens in de 8 tot 10 jaar te worden vervangen.

LEDDY SET sets zijn enkel verkrijgbaar in een simpele versie, in drie maten: 40, 60 en 75 cm. Ze vormen het budgetsegment van de AQUAEL-voorraadtanks bedoeld voor beginners en gevorderde aquarianen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen